Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

datum
18/05/2019
tijd
18:00 – 19:00
taal
Engels
verder deze avond
locatie

Het Nieuwe Instituut
Museumpark 25
3015 CB Rotterdam

toegang

Gratis voor Members en een introducee na aanmelding via de Ticket-link.

Neuhaus

Op de kop af honderd jaar na de oprichting van het Bauhaus opent Het Nieuwe Instituut Neuhaus. Deze tijdelijke academie voor meer-dan-menselijke kennis neemt de instelling vier maanden lang grotendeels over. Neuhaus bezet en transformeert bestaande ruimtes en voorzieningen, vult ze aan met eigen nieuwe faciliteiten en stelt ze open voor actieve gebruikers en deelnemers aan het Neuhaus-curriculum.

Neuhaus Multispecies Opening Party

Om 19.00 uur start het openingsfeest van Neuhaus, een meer-dan-menselijk feest in de geest van de legendarische gekostumeerde bals van Bauhaus. Maak je eigen masker, verwacht het onverwachte en beperk je vooral niet tot mensenkleren, want de dresscode is ‘multispecies’! 

Neuhaus Symposium

Het Neuhaus Symposium zet de toon van de academie, schetst de uitdagingen, presenteert de kernthema’s en introduceert op die manier het curriculum. Het Symposium vindt plaats van 10.00 tot 18.00 uur op 18 mei 2019 en Members krijgen 50% korting.

Word Member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Nog geen Member? Aanmelden kan hier.