Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Het Nieuwe Instituut biedt de exclusieve mogelijkheid voor Members om de pre-openingsdagen van La Biennale di Venezia bij te wonen van woensdag 20 tot en met vrijdag 22 mei 2020.

Zoals bij de trips naar Lissabon in 2019 en Venetië in 2018 kun je exclusieve rondleidingen en ontmoetingen met de curatoren verwachten. Het Nieuwe Instituut, commissionair van het Nederlands paviljoen, presenteert ‘multispecies urbanism’ als het thema van de officiële Nederlandse bijdrage aan de biënnale.

Meer informatie over het programma volgt zo snel mogelijk.

datum
20/05/2020
tot
22/05/2020
taal
Engels
 
locatie

Venetië, Italië

toegang

Deelname is gratis na registratie
Exclusief reis- en accommodatiekosten
Houd er rekening mee dat de plekken beperkt zijn, dus meld je snel aan

Reis- en accommodatiekosten zijn niet inclusief, maar de programmering voor het weekend is gratis. Advies en begeleiding bij het boeken van accomodaties is beschikbaar voor Members na aanmelding.

Word member

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.