Accepteer cookies om deze inhoud in te laden.

Scroll en ontdek Members van Het Nieuwe Instituut

Word Member van Het Nieuwe Instituut en steun onze missie om het brede en veranderlijke speelveld van design te verkennen. Members hebben toegang tot een speciaal programma met inspirerende evenementen waarbij professionals elkaar ontmoeten. Wij nodigen hen uit mee te denken over de veranderende rol van design in technologie, economie, cultuur en maatschappij.

Het Membership biedt de gelegenheid om even uit de dagelijkse werkroutine te stappen met gratis toegang tot evenementen en tentoonstellingen. Met een Studio Membership kan de hele organisatie meeprofiteren.

Members ontvangen speciale uitnodigingen en krijgen korting op:

Thursday Night Live!

Urgente vraagstukken, vernieuwend onderzoek en kritische reflectie worden gedeeld en besproken door denkers, ontwerpers en makers.

 

Thursday Night Workshops

Ontwerpers uit de wereld van architectuur, design en digitale cultuur maken deelnemers deelgenoot van hun creatieve proces. 

 

Studio Visits

Een serie avonden die in het teken staat van de hedendaagse architectuurpraktijk, haar uitdagingen en mogelijkheden.

 

Activiteiten voor Members

2018
18
Okt

Members en Vrienden van Het Nieuwe Instituut zijn uitgenodigd voor een preview voorafgaand aan de feestelijke opening van de drie nieuwe tentoonstellingen: Speculatief Design Archief, Habitat: Expanding Architecture en Prix de Rome Architectuur 2018.

2018
06
Sep

Zou het mogelijk zijn om het energievraagstuk en het voedseltekort in één keer aan te pakken? Kan binnen één systeem zowel elektriciteit als voedsel geproduceerd worden door de kracht van de zon te gebruiken? In de ‘Power Plant’ workshop worden in een korte tijd concepten ontwikkeld, die vervolgens vertaald zullen worden naar maquettes.

2018
25
Mei

Members zijn van harte welkom bij de opening van La Biennale di Venezia op 25 mei 2018. Onder het motto WORK, BODY, LEISURE stelt het Nederlands paviljoen 2018 de ruimtelijke configuraties, leefomstandigheden en ideeën over het menselijk lichaam aan de orde die het gevolg zijn van rigoureuze veranderingen in arbeidsethos en werkomstandigheden.

2018
26
Apr
21:00 – 21:30
 

Special Biennale Architettura 2018-editie van Thursday Night Live! op 26/4: gratis entree voor Members en na afloop een korte discussie rond het thema ‘They Invented a New Machine’